ÁRAINK

Művészi nyomat eredeti grafika helyett
Minden egyes lovas portré ill. grafika egyedi darab, melyek első sorban a megrendelők, a kiállítótermek és a múzeumok számára készülnek egyedi igény, fotó, megrendelés alapján.
Közülük néhány alkotás sokszorosításával elérhetővé tettük azokat a nagyobb közönség számára is,  így az eredeti kép árának töredékéért lehet hozzájutni, korlátozott példányszámban.

Művészi nyomatok árai a pomázi műteremben:

MÉRET BRUTTÓ ÁR
28 x 28 cm 5 000 Ft
25 x 30 cm 5 000 Ft
35 x 50 cm (eredeti méret) 14 000 Ft
(A3) 10 000 Ft
21 x 29 cm (A4) 7 000 Ft


Az árak tájékoztató jellegűek, sorozat vagy nagyobb darabszám esetén egyedi kedvezmények. A giclée nyomatok mérete változtatható.

Az eladó lovas képek Giclée művészi nyomatok formájában készülnek:

A Giclée művészi nyomat a rézkarchoz és a litográfiához hasonlítható sokszorosított műalkotás, melyet a Világ számos galériájában, múzeumában elfogadnak a hagyományos technikák mellett. Barkóczi József képzőművész megvásárolható lovas képei, grafikái is ezzel az ún. Giclée (ejtsd: zsiklé) technikával készülnek mai kor legmagasabb technikai színvonalán!

A lovas grafikákat archív alapanyagokra, festővászonra és savmentes papírokra nyomtatjuk a kifakulásnak ellenálló pigment-bázisú tintával. Az így keletkezett műtárgyak várható élettartamát – független laboratóriumi vizsgálatok eredményei szerint – 100-200 év felettire becsülik.

A Giclée technológia nem szab határt az alkotói szabadságnak, a hagyományos képzőművészeti munkák sokszorosítása mellett elsődleges műtárgyi megjelenést biztosít a digitális fotográfiáknak és a számítógépen készült műalkotásoknak is.

Comments are closed.