LOVAK FOTÓZÁSA

Egy lovas szénrajz, ceruzarajz vagy festmény elkészítésének alapfeltétele a ló alapos ismerete. Egészen pontosan látni kell őket minden apró részletükben – ezért, hogy a végeredmény tökéletesen élethű lehessen, szükségünk van a jó minőségű fotóanyagra. Ha szeretnéd, hogy saját lovadról készítsünk grafikát, de nincsen hozzá megfelelő minőségű, azaz felbontású és kellően éles fényképed, szívesen elkészítjük mi is. Meglévő fotónál viszont nincs más dolgod, csak el kell küldened e-mailben és hamarosan visszajelzünk, hogy alkalmas-e a grafika vagy festmény megalkotásához!

A fotózások alkalmával – az adott lehetőségekhez mérten – próbálunk nagy hangsúlyt fektetni a ló megfelelő előkészítésére is. Ez a munkafolyamat különösen kedves része a fotózásoknak, ahol még jobban megismerkedhetünk, mind a lóval, mind pedig a megrendelő igényeivel és elvárásaival a leendő fotókat illetően.

Éppen ezért, – bár gyakran kérnek eladásra szánt lovak fotózására, – de legszívesebben a saját tulajdonban lévő lovakat fényképezem, amikor a fotók saját célra, csupán az együtt töltött idő emlékére készülnek. Amikor fénykép formájában is szeretnék megörökíteni azokat a pillanatokat, mozzanatokat, melyek általában minden lótartó, lóbarát számára különleges és maradandó élményeknek számítanak a mindennapokban is.

 

Comments are closed.